Betingelser medlemskap

BETALING / FRYSING

The Room bruker avtalegiro på treningsabonnementene våre. Vår bindingstid er på 12 eller 6  mnd. Du kan fryse avtalen maks 1 måned per år. For å kunne stoppe trekket for en mnd må det være informert til resepsjonen 20 dager før trekket foregår. Alle våre avtaletrekk går den 20 i hver mnd. Det betyr at du må gi beskjed før den første i mnd ved frysing.  Ved frysing av abonnement forlenges bindingstiden med 1 mnd per frosset måned.

OPPSIGELSE / REFUNDERING
Oppsigelsen må være skriftlig og det er medlemmet som er ansvarlig for at oppsigelsen er mottatt hos The Room. Oppsigelsestiden er 1 mnd og eventuelle ubenyttede timerskal benyttes innen oppsigelsestidens utløp.

Alle våre avtaletrekk går den 20 i hver mnd. Oppsigelsen må være registrert i resepsjonen senest 20 dager før trekket går. Du mottar en bekreftelse fra oss på når oppsigelsen er registrert.

The Room refunderer dessverre ikke penger for et kjøpt produkt.

AVBESTILLING / OMBOOKING
Hvordan booker / ombooker jeg timer?
Når du blir medlem hos oss, booker du dine egne timer på nettet eller i studio hos oss. Du logger deg inn med ditt mobiltelefonnummer og kommer inn på din private side. Ut fra hvilket abonnement du har valgt, får du tilgang til de forskjellige timene. Det betyr at du kan sette deg opp og planlegge treningsuka di! Siden det er begrensede plasser, setter vi stor pris på at du melder deg av så tidlig som mulig, for å gi plassen til noen andre. Du kan senest booke deg av 2 timer før start. Om du da ikke møter til en time og dette skjer 3 ganger i løpet av en måned, vil du bli utestengt for online booking. Ta kontakt med resepsjon om du vil booke. Husk at du også enkelt kan booke deg på og av i studio.

Tusen takk for at du vil trene hos oss!