Mor og barn kurs, for nybakte mammaer (8 uker)

Hvorfor?

Opptrening ettter fødselen er meget viktig og gjennom dype og gode pilates øvelser vil du bygge opp magemuskulatur og bekkenbunnsmuskulatur. Teknikken er svært viktig og fokus er på ferre repetisjoner, men korrekt gjennomføring. For mange kan det ta tid før de rette magemusklene trekker seg sammen. På dette kurset skjekker instruktøren at hvor du ligger an og får deretter en tilbakemelding hva du skal fokusere på i henhold til mageøvelsene.

Når bør du begynne?

Vi anbefaler at det er minimum 4-6 uker siden fødsel, evt lengre tid ved keisersnitt. Bare ta kontakt om du vil ta en prat! Vi anbefaler også at babyen ikke er større enn at han/henne har begynt å krabbe. Dette er et kurs med fokus på opptrening etter fødsel og samspill med babyen. Hovedfokuset er mamma!

Hva behøver du ha med dig?

Vi har matter hos oss, men ta med et ekstra håndkle/pledd, som du kan legge oppå matten der babyen ligger. Om babyen sover, så kan han/henne ligge i vognene ute i vår resepsjon med god pass fra vår resepsjonist. Hun gir beskjed når babyen vokner:)

Første delen er med hovedfokus på mor og deretter mot slutten av timen blir det mer kontakt også med babyen.

Alle deltagere vil bli godt tatt i mot og hjulpet underveis på dette 8 ukers kurset, for å komme i gang igjen og bygge styrke!

Instruktør: Marie

Påmelding og pris

Dato og tid
Date(s) - 23/10/2017 - 11/12/2017
12:00 - 13:00

5 bestilte plasser, 5 ledige plasser

Sted
Pilates Room

Meld deg på

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Back to Top