Full sertifisering apparat – Reformer (75 timer)

Dette er sertifiseringen «Pilates Room – Certification REFORMER» etter bestått eksamen.

Kurset har en skriftlig og praktisk eksamen. Det anbefales at du enten har mattesertifiseringen fra før eller har trent Reformer i minimum 2 år.

Om Reformeren 
Dette er apparatet som skal hjelpe kundene å gjennomføre øvelsene riktig og gi dem utfordringer, som de ikke får på samme måte med trening på matten. Reformeren er i første øyekast et enkelt apparat. Det finnes imildertid flere hundre forskjellige øvelser, som kan utføres på apparatet.

Du vil lære inngående hvordan apparatet brukes, og hvilke sikkerhetsmomenter man må være klar over før det taes i bruk. Reformeren skal bli kundens beste venn, som skal overraske dem med nye momenter og kombinasjoner. Her er også instruktørens rolle sentral.

Om kurset
Apparatsertifiseringen er lagt opp slik at du kan undervise gruppetimer, og privattimer etter endt eksamen. Dette kurset passer perfekt for blant annet treningsveiledere og fysioterapeuter som ønsker inspirasjon og en sertifisering i pilates på apparat for fremtiden. Det er fri trening fra start og frem til eksamen i The Room.

Krav for deltagelse:
Du bør være i god fysisk form og ha god forståelse for anatomi. The Room prioriterer mennesker med erfaring eller bakgrunn som instruktører fra treningsbransjen, dansere/idrettsutøvere, fysioterapeuter osv. Det er begrenset antall plasser.

Krav til gjennomføring: 20 timer fysisk deltagelse på klasser samt 10 timer observasjon/assistering på gruppetimer og privattimer.

Varighet: 75 timer

Eksamen: avholdes i Oslo. Dato avtales med masterinstruktør ved siste samling. Eksamensavgift er på 1500,-. Det er 1 time teori og 1,5 time praktisk eksamen.

Master instruktør: Ingvild Søreide og Rikke Schillinger.

Tidspunkter/Varighet. Alle dager fra 0900-1530 – Det anbefales å observere eller delta på klasser på kvelden etter samlingene, for de som kommer utenbys fra.

Samling 1 og 2: Onsdag 20.juni til og med Lørdag 23.juni 2018

Samling 3: 7. 8. og 9. sep 2018

Send spørsmål til kurs@pilatesroom.no

Kursavgift må være betalt innen 5 dager før start (bindende påmelding).

Pris og påmelding

Pris kr. 18.500,- pr. person (Inkluderer: Norsk manual for nybegynnere, og øvet – ). Fri trening i juni, juli og august, sep – Om du observerer eller praktiserer avhenger av plass)

Dato og tid
Date(s) - 20/06/2018 - 09/09/2018
00:00

1 bestilte plasser, 7 ledige plasser

Sted
Pilates Room

Kart utilgjengelig

Meld deg på

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Back to Top