• Home
 • /
 • Arrangementer
 • /
 • Full sertifisering Matte – Pilates Room sertifisering – (70 timer)
Full sertifisering Matte – Pilates Room sertifisering – (70 timer)

Full sertifisering Matte – Pilates Room sertifisering – (70 timer)

Dette er Pilates Room sin instruktør-sertifisering. Du vil oppnå sertifiseringen «Pilates Room – Certification MAT» etter bestått eksamen. Kurset har en skriftlig og praktisk eksamen. Du lærer grunnprinsippene i pilates, nybegynner og øvet reportoaret, anatomi og treningslære samt hvordan du skal bli en trygg, tydelig og dyktig instruktør.
Mattesertifiseringen er lagt opp slik at du kan undervise gruppetimer, og privattimer etter endt eksamen. Dette kurset passer perfekt for treningsveiledere som ønsker inspirasjon og en sertifisering for fremtiden innen Pilates faget.

Det er fri trening fra start (1.samling) og frem til eksamen i The Room på alle Pilates mattetimene.  Du får også fri trening til alle Pilates filmer via webtrenings portalen i samme tid.

Krav for deltagelse: Du bør være i god fysisk form og ha god forståelse for anatomie. The Room prioriterer mennesker med erfaring eller bakgrunn som instruktører fra treningsbransjen, dansere/idrettsutøvere og fysioterapeuter etc. Det er begrenset antall plasser. Derfor har vi bindende påmelding til alle sertifiseringer.

Send inn din søknad til: kurs@pilatesroom.no – Skriv litt om deg selv og hvorfor du vil bli Pilates instruktør.

Varighet i 2018:

Helg 1: (26. 27. og 28. januar 2018)
Helg 2: (24. og 25. februar 2018)
Helg 3: (7. og 8. april 2018)

Krav om timer:
20 timer fysisk deltagelse
10 timer observasjon på gruppetimer og privattimer, minimum.

Eksamen avholdes på våren 2018. Uke 17.  (Hvis du ikke har mulighet til å ta eksamen i forbindelse med felles satt dato, må dette arrangeres med masterinstruktør fra The Room. Det må da betales et engangsbeløp på 1500,- kr.)

Master instruktør: Ingvild Søreide, Cathrine Tyssen og Rikke Schillinger.

Pris kr. 19.500,- pr. person
Inkluderer: Norsk manual for nybegynnere, norsk manual for øvet, anatomimanual, eksamen og samtlige Pilates Room DVDer og tilgang til webtrening.no.

Dato og tid
Date(s) - 26/01/2018 - 28/01/2018
18:00 - 20:00

7 bestilte plasser, 3 ledige plasser

Sted
Pilates Room

Kart utilgjengelig

Meld deg på


15 Responses

 1. Hva mener dere med 20 timer fysisk deltakelse? Mener dere i tillegg til kurshelgene? Eller fysisk deltakelse på Pilates matte timer?

   1. Hei Maren! Observasjonstimer og fysisktreningstimer kommer i tillegg til samlingene. Disse kan gjøres i studio hos oss, eller via nett eller hos andre pilates instruktører som er enten sertifisert gjennom oss eller Stott Pilates. Ha en fin dag videre!

  1. Hei, Ja, disse 20 timene er ekstra. Timer du må delta på i tillegg til kurshelgene. Håper du finner veien til oss:)

  1. Hei Tina,
   For de av dere som kommer langveisfra, så anbefaler vi sterkt å bruke netttreningen, webtrening, hvor vi står for alt innholdet av Pilates. Her kan du trene og observere:) Du kan også delta på timer hos instruktører i Trondheim, som entene er utdannet gjennom vårt system eller stottpilates sitt system. De kan også signere for timer. Det er dessverre ikke så mange instruktører i Trondheim, men jeg vill sjekket det opp også. Du kan jo også vurdere å komme tidelig på fredag, for å delta observere timet hos oss:)

  1. Hei Katarina! Takk for din melding. Vi har sertifsert Pilates Instruktører i Norge siden 2003 og er vel de i Norge med lengst erfaring innen dette:) I Norge Er Pilates Room sertifiseringen en ettertraktet fullsertifisering. Mange av våre instruktører jobber ved de store sentrene i Landet, ved fysiosentre eller starter for seg selv. I utlandet vil ikke vår sertifisering være kjent, men husk at om du skal søke jobb som Pilates instruktør i utlandet handler det om å ha en fullsertifisering og kompetanse i bunn og deretter gi dem en prøveundervisning. Internationalt er det påkrevd at man har anatomien på plass, alle øvelsene og erfaringer med timer. Alt dette får du gjennom vår sertifisering. Det er alltid slik at man ønsker å se en person undervise, før man gir dem jobb. Da ser et trent Pilates øye raskt om man kan pilates eller ikke. Selve PIlates navnter er ikke et trademarked/låst navn, som gjør at alle kan i utgangspunktet kalle seg pilates instruktører. Dette åpner jo også opp for endel useriøse aktører på markedet, men uavhengig om du tar en sertifiseringen i Norge eller utlandet, så er ekte PIlates gjort likt og da er kombinasjonen mellom anatomi, pilates reportoaer og praktiske timer likt. Jeg kan anbefale vår sertifisering på det varmeste. Bare ta kontakt om du har mer spørsmål. PS: Mattes sertifiseringen som starter i januar 2016 mener jeg er full, eller bare 1 plass ledig, så send e-post til kurs@pilatesroom.no om du vil melde deg på eller vite mer. Lykke til!

  1. Hei, Ja det er plass. Send oss en e-post med litt info om deg selv og hvorfor du vil bli Pilates instruktør.

 2. Hei,
  Det er jo lenge frem i tid, men er det heldags-undervisning alle dagene. Hvilke tidspunkter kjører dere vanligvis for helgesamlingene?

  1. Hei, Første fredagen er infomøte, teori og en felles klasse. Vanligvis fra 17-19, eller 18-20, siden dete r end el som kommer utenbys fra. Lørdag er alltid fra 0900-1600 og samme søndag:) Sertifiseringen er allerede i gang med å fylle seg opp! Send oss en e-post til: kurs@pilatesroom.no om du vil søke:) Riktig god høst til deg.

 3. Hei,
  Jeg ønsker å ta kurset full sertifisering matte, men har et par praktiske spørsmål. Jeg bor foreløpig i Oslo, men flytter til Lillesand i august. Har dere noen sertifiserte instruktører der eller i kristiandsand?

  1. Hei igjen Ingunn,
   Vi har flere sertifiserte instruktører i Kristiansand. Det er vel for øyeblikket 3 eller 4 personer som har tatt vår sertifisering og underviser i Kristiansand. Det er veldig bra, for da har du et sted du kan logge timer om du ikke får tatt alle her i Oslo hos oss. Ta kontakt om det skulle være noe. mvh Rikke S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top