Kom i gang – Pilates

Du kan velge mellom disse Pilates timene:

Pilates Matte 1: Passer alle enten du har trent Pilates før, eller annen lignende trening. Timen består av øvelser som styrker og strekker hele kroppen. Morsomme og utfordrende øvelser der instruktøren gir modifikasjoner for de som ikke har bygget opp nok styrke ennå. Timen passer for alle som ønsker å trene og få resultater! Maks 18 plasser.

Pilates Matte 2: Denne timen passer for deg som har trent Pilates en god stund og mestrer Pilates teknikken. For å få maksimalt ubytte av denne timen er det viktig at du mestrer  Matte Nivå 1 og ønsker større utslag og variasjon i bevegelsene. For å kunne utføre mange av Nivå 2 øvelsene trenger man både styrken og bevegligheten.

Intro Reformer: Her lærer du om innstillingene, Reformer apparatet, fjærerene og grunnleggende øvelser, som er flott å ha en forståelse av før du starter på Nivå 1. Få en godkjenning av Instruktør før du går videre til Reformer Nivå 1.

Reformer 1: Fokus på flyt, grundig og gode nybegynner øvelser som forbreder din styrke og bevegelighet. Nybegynner øvelser. En flott time som både hjelper deg og utfordre deg til å bli kjent med kroppen på nye måter og se raskt resultater! Velkommen!

Reformer 2: Øvet øvelser og serier som utfordre hele kroppen og ditt sinn. Du bør mestre Nivå 1 før du deltar på Nivå 2. Ta en prat med din instruktør om du er klar for mer utfordring. Velkommen til progresjon og kroppslig utfoldelse på dette unike pilates apparatet.

Vi er sikre på at et av disse alternativene vil passe din bakgrunn og fysiske form. Ta kontakt med vår resepsjon på e-post: post@theroom.no eller ring 22 55 77 82 eller book deg inn på vår hjemmeside. Det aller beste er å kombinere både Pilates matte og  Pilates Reformer og gjerne trene fra 2 ganger i uken til 4-5 i uken.  Husk at de gode resultatene kommer først ved regelmessig og målrettet trening.

Vi sees i studio!

Velkommen!