Kom i gang – Pilates

Du kan velge mellom disse Pilates timene:

Pilates Matte: Passer alle enten du har trent Pilates før, eller annen lignende trening. Timen består av øvelser som styrker og strekker hele kroppen. Morsomme og utfordrende øvelser der instruktøren gir modifikasjoner for de som ikke har bygget opp nok styrke ennå. Timen passer for alle som ønsker å trene og få resultater! Maks 20 plasser.

Pilates Intro Matte: Om du aldri har trent Pilates eller ønsker en oppfriskning på grunnprinsipppene, så er denne timen rett for deg! Her fokuseres det kun på de 5 grunnprinsippene samt det å lære teknikken. Fokuset er på teknikk, ikke på flyt og trening. Maks 10 plasser.

Pilates Reformer: Passer alle som ønsker å bruke fjærer som motstand i tillegg til sin egen vekt samt deg som ønsker  utfordringer! På reformertimene fokuseres det på en helhetlig treningsøkt og passer for deg uten alvorlige skader. Du bør enten ha trent Pilates på matte i minimum 2 mnd, tatt 1-2 PT timer eller deltatt på minimum 4 Restorative Reformertimer før deltagelse. Du vil oppleve flyt, inspirasjon og en meget effektiv treningsøkt etter en Reformer time.  maks 8 deltagere.

Pilates Restorative Reformer: Denne Reformertimen passer for deg som er helt ny på apparatet, for deg som har muskel og skjelettplager eller andre hensyn å ta. Det er fokus på rolige bevegelser som stimulerer hele kroppen og instruktøren vil hjelpe hver av og en av deltagerne for at dere skal få en tryggest og mest mulig behagelig treningsøkt. Maks 8 deltagere.

 

Vi er sikre på at et av disse 4 alternativene vil passe din bakgrunn og fysiske form. Ta kontakt med vår resepsjon på e-post: post@pilatesroom.no eller ring 22 55 77 82 eller book deg inn på vår hjemmeside. Det aller beste er å kombinere både Pilates matte og  Pilates Reformer og gjerne trene fra 2 ganger i uken til 4-5. Husk at de gode resultatene kommer først ved regelmessig og målrettet trening. Vi sees i studio! Velkommen!