Om The Room

Vår visjon:

Vi lever i en verden der tid er et dyrebart element, og det kan være utfordrende å sette av nok tid til trening for å kunne oppnå ønskede resultater. Vi er på evig søken etter effektiv trening som gir ny energi og utmerkede resultater – en såkalt ”intelligent” treningsform. Visjonen til The Room er derfor å skape et treningssted som tilbyr nettopp dette – effektiv trening og raske resultater, overskudd i hverdagen og ikke minst økt velvære!

Det finnes i dag mange former for Pilates. The Room har utviklet sin egen undervisningsform som vi mener fungerer best for våre kunder. Vi står for kvalitet i timene, sertifiserte instruktører, tett oppfølging og et svært godt miljø for å tilfredsstille deg som kunde. The Room har tre produktområdeer innen Body&Mind- trening; Pilates, Yoga og Bodyscultping.

Treningen:

Vi har over 30 instruktører og et meget variert treningstilbud på ulike nivåer. I vårt flotte lokale i Oslo får du muligheten til å delta på gruppetimer både på matte og apparat, samt ta privattimer med en av våre dyktige instruktører. Vi tilbyr også bedriftsavtaler.

sertifisert_instruktorSertifisering:

Vi er Norges beste leverandør av Pilates utdannelse både på matte og apparat. Vi holder workshops og opplæringskurs både for seriøse Pilates-utøvere og instruktører som ønsker en grundigere opplæring i Pilates.  Se liste over sertifiserte instruktører her.