Spørsmål og svar

DROP-IN TIMER
Jeg vil gjerne ta en drop-in time. Kan jeg reserve plass?
Ja, det kan du! Drop-in timer kan forhåndbookes samme uke som timen gjennomføres. Dersom du ikke møter til timen, blir du automatisk belastet/fakturert. Ta kontakt med resepsjonen på teleron 22 55 77 82 for påmelding.

Er det mulig å dusje hos dere?
Ja, vi har garderober med dusj. Vi tilbr også deilige håndklær slik at du slipper å ta det med deg.

Hva må jeg ha på meg for å trene?
Bruk løse, ledige klær du kan bevege deg i og svette i. Vi trener uten sko, men i sokkelesten av hygieniske årsaker. Har du med din egen matte, kan du selvfølgelig trene uten sokker. Ha også alltid med deg et håndkle for bruk på både apparat- og mattetimer. Sokker og håndklær selges i resepsjonen.

Jeg er blitt syk/skadet meg og ønsker å avbestille i dag. Kan jeg få timen til gode?
Dette blir dessverre en time/trenings mnd tapt for kunden.

Jeg er blitt syk/skadet meg, hva gjør jeg nå?
Som oftest er det en eller annen form for trening du kan gjøre selv om du er skadet eller syk. Ta kontakt med resepsjonen, så vil de kunne veilede deg. Dersom du er sykmeldt i mer enn en måned og det ikke er mulig å tilpasse treningen, kan du ta med en sykmelding til oss. Vi vil da fryse medlemsskapet ditt frem til du er bra nok til å komme tilbake til treningsstudio igjen.