Body

Body

Klassene i Body-konseptet utfordrer din styrke generelt og du får kontakt med alle muskler i kroppen. Treningen under denne kategorien er for deg som ønsker styrke og stabilitet der du vil oppdage nye måter å jobbe med kroppen på. Barre, bodywork og trx får deg til å svette, smile og ha det gøy!  Tempo på disse timene er noe høyere enn de andre konseptene våre og vi anbefaler at du har Pilates grunnprinsippene på plass. Alle timene kjøres med musikk.

Her vil du oppleve å få kontakt med muskler på kroppen du ikke visste eksisterte.

Body Barre

Dette er en treningstime gjennomført med musikk etter koreograferte bevegelser på den velkjente barren fra Ballett undervisning. Denne timen passer alle nettopp fordi man har barren å støtte seg til, slik at den kan hjelpe deg med balansen og den kan gi deg støtte slik at du kan løfte bena høyere og aktiverer musklene ennå bedre! Det fokuseres på hele kroppen og du blir svett på disse timene! Perfekt for deg som ønsker skånsom, men effektiv og hard trening! Jo flere timer du delta på jo enklere blir det å følge timen, for du vil lære deg bevegelsene! Tren som en danser! Fleksibilitet og styrke!


TRX core

 

Treningen gjøres i en slynge som er morsomt, utfordrende og effektivt. Det geniale med TRX-slyngen, er utfordringen som gis ved at slyngen er festet i en liten «ustabil» løkke. Når du trener TRX utfordres hele kroppen din med hensyn til plassering og utførelse. TRX core er et satt sammen for å styrke hele kroppen. Klassen passer for alle og har sekvenser med høy cardio.

I starten kan klasse gjøres uten hopp slik at du gradvis bygger styrke. Du vil raskt merke bedre resultater og at kroppen blir fort sterk. Du utfordrere hele kjernemuskulaturen (core) i nesten alle øvelsene. Det er skånsom og samtidig tøff trening.

Back to Top