Passer alle enten du har trent Pilates før, eller annen lignende trening. Timen består av øvelser som styrker og strekker hele kroppen.Morsomme og utfordrende øvelser der instruktøren gir modifikasjoner for de som ikke har bygget opp nok styrke ennå. Timen passer for alle som ønsker å trene og få resultater! Maks 18 plasser.

Pilates Matte 2

Denne timen passer for deg som har trent Pilates en god stund og mestrer Pilates teknikken. For å få maksimalt utbytte av denne timen er det viktig at du mestrer Matte Nivå 1 og ønsker større utslag og variasjon i bevegelsene. For å kunne utføre mange av Nivå 2 øvelsene trenger man både styrken og bevegeligheten.

Pilates Reformer

Intro Reformer

Her lærer du om innstillingene, Reformer apparatet, fjærene og grunnleggende øvelser, som er flott å ha en forståelse av før du starter på Reformer 1. Få en godkjenning av Instruktøren før du går videre til Reformer 1.

Reformer 1

Fokus på flyt, grundig og gode nybegynner øvelser som forbereder din styrke og bevegelighet. Nybegynner øvelser. En flott time som både hjelper deg og utfordre deg til å bli kjent med kroppen på nye måter og se raskt resultater!

Reformer 2

Øvet øvelser og serier som utfordre hele kroppen og ditt sinn. Du bør mestre Reformer 1 før du deltar på Reformer 2. Ta en prat med din instruktør om du er klar for mer utfordring. Velkommen til progresjon og kroppslig utfoldelse på dette unike pilates apparatet.

Mor & Barn

Det kan være vanskelig å få tid til trening etter fødsel, selv om det er kanskje nettopp nå kroppen trenger det. På denne timen kan du ta med deg den minste, og samtidig gjenoppbygge kroppen etter svangerskapets påkjenninger.

Vi jobber med gode pilatesøvelser som hjelper deg med opptrening av mage – og bekkenbunnsmusklulatur. Vi har også fokus på holdning og core, og timen vil, ved siden av pilates, inspireres av annen form for trening, som feks slynger. Ikke bare får du tilbringe kvalitetstid med familiens nyeste medlem, du får også møte andre i samme situasjon som deg, og dermed pleid både psykisk og fysisk helse.