Treningen – Body Room

Body Barre:

Dette er en treningstime gjennomført med musikk etter koreograferte bevegelser på den velkjente barren fra Ballett undervisning. Denne timen passer alle nettopp fordi man har barren å støtte seg til, slik at den kan hjelpe deg med balansen og den kan gi deg støtte slik at du kan løfte bena høyere og aktiverer musklene ennå bedre! Det fokuseres på hele kroppen og du blir svett på disse timene! Perfekt for deg som ønsker skånsom, men effektiv og hard trening! Jo flere timer du delta på jo enklere blir det å følge timen, for du vil lære deg bevegelsene!

Dette er Vårens store nyhet!

Maks deltagere: 16 stk

Bodysculpting:

Monica Øien har sammen med The Room designet bodysculpting konseptet som virkelig vil gi deg synlige resultater.

Hun har jobbet med kjendistreneren Tracy Andersons Method i fem år og har deltatt på flere kurs i New York. Tracys trening er elsket av kjendiser som Cameron Diaz, Madonna, Christy Turlington og Jennifer Aniston. Utifra disse kursene har Monica skapt treningskonseptet ”Hollywood Style” som i stor grad bygger på en kombinasjon av Tracy metoden, Pilates og styrketrening.

Monica har lang fartstid i treningsbransjen, er fast spaltist i Iron Man Norge og har utgitt tre treningsvideoer. I tillegg har hun utgitt flere bøker og er en anerkjent programleder og reporter FRA TV2. Dette er Monicas treningsfilosofi:

”Mitt ønske er at treningen føles så annerledes og variert at du ender opp med å elske å komme på klasser slik at du gir deg selv en livsvarig forpliktelse til å trene jevnt hele uken, hele måneden, hele året, ja resten av livet.”

 

Hva er Bodysculpting?

Det er en Body and Mind trening som utfordrer DIN konsentrasjon, kontroll, presisjon, pust og flyt. Her har Monica med utgangspunkt i de grunnleggende pilatesprinsippene satt sammen mange nye og spennende øvelser der vi gjør mange repetisjoner for å slite ut muskulaturen. Vi bytter øvelser hyppig slik at musklene aldri blir late. Du vil få kontakt med steder på kroppen du ikke visste det var liv i! Vi henter inspirasjon fra de største og nyeste trendene i USA og tar i bruk redskaper i undervisningen for å skape variasjon. Denne treningsfromen vil kick starte kroppen din og hjelpe deg å bli en bedre, sunne, strammere og friskere utgave av deg selv.

 ”Du vil få det vondt på en deilig måte. Du vil kjenne at du lever! Det vil ikke være en muskel vi ikke treffer. Teknikken er for alle og er enkel å lære for gammel og ung. Den er skånsomt og aller best av alt, det er kjempegøy.”

Maks deltagere 20 stk

TRX Core:

Slyngetrening er morsomt, utfordrende og effektivt. Det geniale med TRX slyngen er den utfordring i feste ettersom det er en liten «ustabil» løkke som ved bruk utfordrer hele kroppen din med hensyn til plassering og utførelse. TRX core er et konsept satt sammen for å styrke hele kroppen din. Klassen passer for all og har sekvenser med høy cardio. Denne kan i starten gjøres stående uten hopp slik at du gradvis bygger styrke. Du vil få raske resultater og kroppen blir fort sterk. Du utfordrerehele power house i nesten alle øvelsene. Skånsom og tøff trening. Vi anbefaler minst 1 -2 trx økter i uken.

Maks deltagere: 6 stk

 

Tagger: , , , , ,