Treningen – Yoga

Yogatrening

 

Flow Yoga:

Denne timen er for deg som ønsker å kombinere styrken og kontrollen fra Pilates med fleksibiliteten fra Yoga for å få et optimalt treningsutbytte. Dette er klasse som vil utfordre deg både mentalt og fysisk. Timen er inspirert av Ashtanga Yoga, som er en fysisk krevende form for Yoga. Pust, bevegelse og meditasjon forenes. Treningen er effektiv og gir økt kroppsbeherskelse, løser opp spenninger, styrker muskulatur, gir smidighet, energi og et rolig sinn. Denne type Yoga passer for deg som liker å bevege deg. Du trenger ikke være spesielt myk eller ha praktisert Yoga tidligere for å delta.

Passer alle!

 

Yin Yoga:

På denne timen ønsker vi å balansere våre tanker og vår kropp og opnnå ro, avspenning og dype strekker. Vi bruker fysiske øvelser, en kontrollert pust, og fokus på å spenne av og stresse ned for å balansere kroppen og tankene med mål om å komme nærmere en full bevissthet rundt deg selv og din kropp.
I løpet av en timen hos oss vil du stimulere organene i kroppen til å fungere bedre, du vil øke blodgjennomstrømningen som igjen vil gi deg mer fokus og bedre konsentrasjon, og du vil oppleve mer energi og overskudd. På en Restorative time går øvelsene sakte og man holder posisjonene over litt tid, for å gi kroppen en mulighet å slippe spenninger og forlenge muskler og bindevev. Denne formen for Yoga har meget god påvirkning for dem med mye spenninger og smerter i kroppen, for folk med søvnproblemer, for dem med diverse skader,  og for dem som ønsker en større bevissthet og ro. Denne klassen påvirker også nervesystemet og har derfor også meget god effekt for dem med mye stress og sykiske utfordringer.  Øvelsene går i et rolig tempo og vil oppleves som enkle å følge for deg som ikke har prøvd yoga tideligere.

 

Passer alle!

Kondisjonsapparater
Alle som trener hos The Room har tilgang på våre utholdenhetsapparater, tredemøller, ellipse og sykler i hele åpningstiden. God trening.