Yoga Room

henriette-hires_03

 

YOGA

Yoga er en samling mentale og kroppslige teknikker med opprinnelse i India . Ordet yoga kommer fra sanskrit og betyr union eller forening i sin mest vanlige fortolkning. Ulike former for yoga har vokst fram gjennom tusener av år som del av den religiøse praksis i Sør Asia. Moderne yoga finnes i mange former og retninger, selv om fellestrekkene er mange. I våre dager presenteres yoga i vesten som en ikke-religiøs disiplin. Vi ønsker å tilby våre kunder et bredt spekter av Yoga, slik at du har mulighet for å finne det som passer nettopp for deg. Vi anbefaler i vårt Yoga Room Restorative Yoga/ Yin Yoga og Yoga Flow. Alle instruktørene har lang erfaring og vil hjelpe deg underveis. Vi ønsker at du som kunde skal kombinere Yoga treningen  inn i din treningsuke hos oss. Velkommen!
💛Gul- Yoga

yoga02

Flow Yoga:

På denne timen undervises det i en flyt av asanaer og/eller øvelser. Det kalles også vinjasa flow og man kjører serier av øvelser som gjør at du kommer inn i en rytme og flyt. Du vil blant annet kjenne igjen solhilsen serien og andre morsomme øvelser som utfordrer både styrke, fleksibilitet og balanse.

Denne timen kan variere noe fra gang til gang, men passer alle. Timen består av både stående, sittende og liggende øvelser og den påvirker både yin og yang energien i kroppen din. Varm og kald, flamme – vann, yin-yang, mann-dame, positive og negative. Vi ønsker å balanser disse to sidene for å få fri flyt av energi i kroppen. Du skal føle deg sterkere og mer balansert etter denne flow timen hos oss.

Dette er en morsom time, som passer for deg som vil kjenne at du bruker hele kroppen og utfordrer deg selv!

Restorative Yoga /Yin Yoga:

På denne timen ønsker vi å balansere våre tanker og vår kropp og opnnå ro, avspenning og dype strekker. Vi bruker fysiske øvelser, en kontrollert pust, og fokus på å spenne av og stresse ned for å balansere kroppen og tankene med mål om å komme nærmere en full bevissthet rundt deg selv og din kropp.
I løpet av en timen hos oss vil du stimulere organene i kroppen til å fungere bedre, du vil øke blodgjennomstrømningen som igjen vil gi deg mer fokus og bedre konsentrasjon, og du vil oppleve mer energi og overskudd. På en Restorative time går øvelsene sakte og man holder posisjonene over litt tid, for å gi kroppen en mulighet å slippe spenninger og forlenge muskler og bindevev. Denne formen for Yoga har meget god påvirkning for dem med mye spenninger og smerter i kroppen, for folk med søvnproblemer, for dem med diverse skader,  og for dem som ønsker en større bevissthet og ro. Denne klassen påvirker også nervesystemet og har derfor også meget god effekt for dem med mye stress og sykiske utfordringer.  Øvelsene går i et rolig tempo og vil oppleves som enkle å følge for deg som ikke har prøvd yoga tideligere.

”En kropp uten spenninger – et sinn uten bekymringer.”

PS! Du trenger ikke ha med egen matte til våre timer. Om du likevel ønsker å benytte din egen matte, ta den gjerne med. Vi har også matter til salgs i vårt studio.