• Home
  • /
  • Velkommen til The Room Drammen

Velkommen til The Room Drammen

Velkommen til The Room Drammen i Schwartz gate 36.

Vi gleder oss til å åpne dørene i slutten av september/start oktober til alle som ønsker body & mind trening i Drammen. Lokalet består av 2 romslige treningsrom hvor fokus er på den gode treningsopplevelsen både fysisk og mentalt. Vårt reformerrom vil bestå av 12 reformere og ekstra utstyr, som trengs for å utføre øvelsene best mulig. Dette rommet er stort med mye godt lys fra vinduene og en herlig atmosfære. Vår andre sal vil tilby både Pilates matte, forskjellige Yoga former, Infra rød varme og barre. Her vil det også kjøres kortere kurs for gravide, post natal og andre tema. Her har vi også annet utstyr som toningballer, små pilatesballer, strikk, foamroller, osv.

Vi har 4 gratis parkerings plasser rett utenfor lokalet, og flere gode alternativer i kort avstand fra lokalet om du kommer med bil. Om du kommer med sykkel vil det være sykkelstativ rett på utsiden av lokalet vårt. Vi håper våre 2 romslige treningsrom, omkledningsrom/toalett og dusj, og ikke minst en veldig hyggelig lounge for gode samtaler og hygge gjør at du føler deg velkommen hos oss. Man kan også få kjøpt litt klær og produkter og noe friskt å drikke i vår lounge før/etter trening. 

Vi anbefaler deg å ta med din egen matte om du skal trene på matterommet vårt – Du kan også låne matte av oss, men da må du bruke et håndkle/yoga-pilates håndkle over matten. Dette av hygieniske årsaker. Vi selger både PIlates/yoga håndkle i studio og matter. Velkommen!

Ta kontakt med oss om du har flere spørsmål: drammen@theroom.no

Back to Top