Reformer på The Room Drammen

Reformer på The Room Drammen

Pilates Reformer-trening er en effektiv styrketrening med fokus på flyt og teknikk. Disse spesialdesignede apparatene hjelper deg å utføre øvelsene riktig og utfordrer kroppen din gjennom alle bevegelsesplan. Motstand styres av fjærer og instruktøren vil hjelpe deg å stille inn det som passer best for ditt nivå. Dette gjør også dette apparatet genialt for alle, for du kan tilrettelegge ved å ta av/på fjærer. Dette skaper en god progresjon og gir deg flotte resultater i treningen din hos oss. Pilates er en teknikk med fokus på presisjon, plassering, flyt og pust. Gruppetimene på reformeren utføres av kvalifiserte instruktører, som tar godt vare på deg gjennom treningsøkten.

Pilates har hovedfokus på kjernemuskulatur og å bygge den indre støttemuskulaturen grundig slik at vi kan bære kroppen vår på en korrekt måte. Gjennom Reformertrening, så vil også de større musklene få utfordret seg. Dette gir deg en helhetlig treningsopplevelse.

På The Room Drammen har vi delt inn reformertimene i disse nivåene

  • Reformer intro (Introduksjon av apparatet og pilatesteknikken)
  • Reformer 1 (nybegynner)
  • Reformer 1-2 ( Et blandet nivå hvor instruktøren tilrettelegger for de som kommer. Anbefaler at du har trent en stund på apparatet)
  • Reformer 2 ( Øvet)
  • Reformer PT – Tren en til en med din egen instruktør
  • Reformer for gravide og post natal: ( Dette kjøres som kurs)

Les mer om våre ulike former for Pilates trening her

Back to Top