• Home
  • /
  • Informasjon om Korona og stengt studio

Informasjon om Korona og stengt studio

Retningslinjer fra Helsedepartementet og regjeringen sier at vi dessverre må holde våre studio i Oslo, Skien og Sandvika stengt inntil videre. 

Vi vet at mange av dere ønsker å trene i denne tiden. Vi har derfor gitt alle faste medlemmer gratis tilgang til The Room Online i denne perioden. Da kan dere alle få trene hjemmefra med de gode instruktørene fra The Room. For å få tilgang må du opprette en ny bruker. Send en epost til post@theroom.no for kode.

Vi tilbyr livestreaming via The Room Oslo sin Facebookside og via Zoom.

Alle sentre tilbyr også utetimer for alle våre medlemmer. Vi håper dette er gode tilbud i en slik rar tid vi er inne i.

7.mai vil det forhåpentligvis komme ny informasjon om åpning av treningsbransjen og studioer i Norge. Vi krysser fingrene for gode nyheter.


Vi ber dere alle ha i tankene at vi har et lite senter med sårbar drift. Vi ber dere derfor tenke over eventuelle ønsker om frys og oppsigelse av medlemskapet slik at vi er i stand til å fortsatt gi dere et godt og spennende treningstilbud når denne situasjonen opphører.

Vi kommer tilbake med med informasjon så fort vi har noe.

Vi setter utrolig stor pris på deres lojalitet. Vi gjør alt vi kan for å holde på dere fantastiske kunder og håper dere holder ut noen uker til. 🙂

Back to Top