• Home
  • /
  • Kjære alle medlemmer!

Kjære alle medlemmer!

Det er med stor sorg at flere av våre sentre må stenge ned igjen. Vi har vært flinke med både avstand og rengjøring, og rutinene har fungert. Vi har ikke hatt smitteutbrudd verken på The Room eller noen andre treningssenter. Stengningen har derfor ikke noe med smitte å gjøre, men skyldes at vi skal begrense sosiale møteplasser. Vi håper tiltakene som er innført gir bedre kontroll på smitten i samfunnet.

Fysisk trening er viktig, og kanskje spesielt nå, derfor ønsker vi oppriktig å holde deg i gang. Vi har derfor fått på plass gode alternative tilbud til deg – slik at du får mest mulig ut av medlemskapet ditt i stengningsperioden. Vi gir deg selvsagt muligheten til å fryse medlemskapet ditt i samme periode, hvis du ønsker det i stedet.

Som kompensasjon for nedstengt senter tilbyr vi en ny alternativ online timeplan hvor vi kan trene alene – sammen. Dette kommer til å gå bra!!!

Timeplanen publiseres i appen og på web. Vi håper så mange som mulig av dere vil benytte seg av dette online tilbudet! Her møter dere våre instruktører «live» klare til å guide dere igjennom en god treningsøkt. Dersom det åpnes for utendørs gruppetimer og eventuelt innendørs PT holder vi deg oppdatert angående dette, så følg med i innboksen din i ukene fremover.

Back to Top