Full sertifisering Pilates Matte

Full sertifisering Pilates Matte

Dette er Pilates Room sin instruktør-sertifisering. Du vil oppnå sertifiseringen «Pilates Room – Certification MAT» etter bestått eksamen. Kurset har en skriftlig og praktisk eksamen. Du lærer grunnprinsippene i pilates, nybegynner og øvet reportoaret, anatomi og treningslære samt hvordan du skal bli en trygg, tydelig og dyktig instruktør.


Mattesertifiseringen er lagt opp slik at du kan undervise gruppetimer, og privattimer etter endt eksamen. Dette kurset passer perfekt for treningsveiledere som ønsker inspirasjon og en sertifisering for fremtiden innen Pilates faget.

Det er fri trening fra start (1.samling) og frem til eksamen i The Room på alle Pilates mattetimene.  Du får også fri trening til alle Pilates filmer via webtrenings portalen i samme tid.

Krav for deltagelse: Du bør være i god fysisk form og ha god forståelse for anatomie. The Room prioriterer mennesker med erfaring eller bakgrunn som instruktører fra treningsbransjen, dansere/idrettsutøvere og fysioterapeuter etc. Det er begrenset antall plasser.

Send inn din søknad til: kurs@pilatesroom.no – Skriv litt om deg selv og hvorfor du vil bli Pilates instruktør.

Varighet i 2018:

Helg 1: (26. 27. og 28. januar 2018)
Helg 2: (24. og 25. februar 2018)
Helg 3: (7. og 8. april 2018)

Krav om timer:
20 timer fysisk deltagelse
10 timer observasjon på gruppetimer og privattimer, minimum.

Eksamen avholdes på våren 2018. Uke 17.  (Hvis du ikke har mulighet til å ta eksamen i forbindelse med felles satt dato, må dette arrangeres med masterinstruktør fra The Room. Det må da betales et engangsbeløp på 1500,- kr.)

Master instruktør: Ingvild Søreide, Cathrine Tyssen og Rikke Schillinger.


Dato og tid
Date(s) - 26/01/2018 - 28/01/2018
18:00 - 20:00

8 bestilte plasser, 2 ledige plasser

Sted
The Room Oslo

Laster kart ....

Meld deg på

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Back to Top