Full sertifisering Pilates Reformer Vår  2025

Full sertifisering Pilates Reformer Vår 2025

 

Om kurset
Apparatsertifiseringen er lagt opp slik at du kan undervise gruppetimer, og privattimer etter endt eksamen. Dette kurset passer perfekt for blant annet treningsveiledere og fysioterapeuter som ønsker inspirasjon og en sertifisering i pilates på apparat for fremtiden. Det er fri trening fra start og frem til siste samling hos The Room.

Det anbefales at du enten har mattesertifiseringen fra før eller har trent Reformer i minimum 2 år.

Krav for deltagelse:
Du bør være i god fysisk form og ha god forståelse for anatomi. The Room prioriterer mennesker med erfaring eller bakgrunn som instruktører fra treningsbransjen, dansere/idrettsutøvere, fysioterapeuter osv. Det er begrenset antall plasser.

Krav til gjennomføring: 20 timer fysisk deltagelse på klasser samt 10 timer observasjon/assistering på gruppetimer og privattimer.

Varighet: 75 timer

Eksamen: Avholdes i Oslo. Dato avtales med masterinstruktør ved siste samling. Eksamensavgift er på 1500,-. Det er 1 time teori og 1,5 time praktisk eksamen.

Master instruktør: Ingvild Søreide, Hanne Haatveit, Heidi Bækkevold og Rikke Schillinger.

Tidspunkter/Varighet: Alle dager fra kl. 09:00 – kl. 15:30. Det anbefales å observere eller delta på klasser på kvelden etter samlingene, for de som kommer utenbys fra.

Pris: kr. 18.000,-

Det er bindende påmelding til alle våre kurs/sertifiseringer, grunnet begrensede plasser. Ved sykdom kan man delta ved en senere anledning, men kursplassen må betales i sin helhet.

 

Samling 1 :

Fredag 24.mai Lør 25.mai og søn 26.juni

Samling 2:

Lør 15.juni og søn 16.juni

Samling 3:

Lør24.aug  og Søn 25.aug.

Send spørsmål til rikke@theroom.no

Om Reformeren 
Dette er apparatet som skal hjelpe kundene å gjennomføre øvelsene riktig og gi dem utfordringer, som de ikke får på samme måte med trening på matten. Reformeren er i første øyekast et enkelt apparat. Det finnes imildertid flere hundre forskjellige øvelser, som kan utføres på apparatet.

Du vil lære inngående hvordan apparatet brukes, og hvilke sikkerhetsmomenter man må være klar over før det taes i bruk. Reformeren skal bli kundens beste venn, som skal overraske dem med nye momenter og kombinasjoner. Her er også instruktørens rolle sentral.

 

Dato og tid
Date(s) - 24/05/2024 - 25/08/2024
09:00 - 15:30

8 bestilte plasser, 2 ledige plasser

Sted
The Room Oslo

Laster kart ....

Meld deg på

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Back to Top