Inside Flow Workshop med Vivian Choi Johansen

 

Vi gleder oss så, Vivian Choi Johansen kommer til oss og skal holde en superspennende workshop i Inside Flow Yoga søndag 28. november 2021!

Inside Flow er en form for Vinyasa Flow Yoga. Det er en vakker yogaretning hvor man binder pust, bevegelse og musikk sammen i en perfekt harmoni. Det er ingen statiske hold i denne yogaen, det handler hele tiden om bevegelse. Man jobber med yoga som dans. Bevegelsene er sakte og flytende, og involverer myk bevegelse av ryggraden og sakte overganger.
Denne workshopen vil være satt opp slik at deltakerne vil lære hele flow-sekvensen i små seksjoner. Dette vil bli lært sammen med musikken slik at du kan lære å bevege deg til rytmen. I den siste delen av workshopen settes hele sekvensen sammen til en nydelig, dansende yogasekvens.
Litt om Vivian:
Vivian Choi Johansen (RYT 500) kommer fra London og flyttet til Oslo i juni 2015. Hun har praktisert yoga siden hun var 18 år, og fikk trening som yogalærer fra Siddhi Yoga (200 timer), Bryce Yoga (300 timer) og AYP (200 timer). Hennes spesialitet er Vinyasa Flow yoga (hennes andre kjærlighet er Yin Yoga) og hennes undervisningsstil er gledelig, energisk og fri.
Hennes kjærlighet til dans kommer frem i frie flytende bevegelser. Vær forberedt på å ha det gøy, ikke ta deg selv for alvorlig og nyt en reise av glede og lidenskap for yoga.
For mer info om Inside Flow Yoga: https://www.insideflow.no/
Pris:
kr. 400,- medlem av The Room
kr. 500,- ikke medlem
Hvis du skal være med på foredrag med Viggo etterpå er det rabattert pris.
Påmelding: send en epost til nina@theroom.no.
OBS! Begrensede plasser og bindende påmelding.

 

Dato og tid
Date(s) - 28/11/2021
11:00 - 12:30

0 bestilte plasser, 0 ledige plasser

Sted
The Room Skien

Laster kart ....
Back to Top