Reformer Intensiv sertifisering Januar 2025

Om sertifiseringen:

Ønsker du å utdanne deg til å bli Pilates Reformer lærer?

På denne intensivutdanningen vil du ha 1 dag med anatomi og Matte grunnøvelser, og deretter videre reformer nybegynner og øvet materialet. Dette gir deg en god base og mulighet for å kunne undervise direkte etter eksamen/kursslutt.
Denne sertifiseringen passer perfekt for blant annet, Pt, treningsveiledere og fysioterapeuter som ønsker inspirasjon og en sertifisering innen pilates på apparat for fremtiden.

Det anbefales at du enten har mattesertifiseringen fra før eller har trent Reformer i minimum 1 år. Ta kontakt om du er usikker på om din bakgrunn passer denne utdanningen.

Krav for deltagelse:
Du bør være i god fysisk form og ha god forståelse for kropp/anatomi. The Room prioriterer mennesker med erfaring eller bakgrunn som instruktører fra treningsbransjen, dansere/idrettsutøvere, fysioterapeuter osv. Det er begrenset antall plasser – Maks 11 plasser.

Krav til gjennomføring: 20 timer fysisk deltagelse på klasser samt 10 timer observasjon/assistering på gruppetimer og privattimer. (Dette kan gjennomføres i våre studio kostnadsfritt eller hos andre kvalitetssikre steder)

Varighet: 75 timer

Eksamen: Avholdes i Oslo. Dato avtales med masterinstruktør ved siste samling. Eksamensavgift er på 1500,-. Det er 1-3 time teori og 1 time praktisk eksamen. Kan også gjøres virituelt.

Master instruktør: Ingvild Søreide, Hanne Haatveit, Heidi Bækkevold og Rikke Schillinger.

Tidspunkter/Varighet: Alle dager fra kl. 09:00 – kl. 15:30. Det anbefales å observere eller delta på klasser på kvelden etter samlingsdagene, for de som kommer utenbys fra.

Pris: kr. 22.000,-

Det er bindende påmelding til alle våre kurs/sertifiseringer, grunnet begrensede plasser. Ved sykdom kan man delta ved en senere anledning, men kursplassen må betales i sin helhet.

Intensiv uke:

Mandag 13.januar til og med lørdag 18.januar 2025.

Tidspunkt: 0900-15.30 hver dag.

Send spørsmål til rikke@theroom.no

Om Reformeren 
Dette er apparatet som skal hjelpe kundene å gjennomføre øvelsene riktig og gi dem utfordringer, som de ikke får på samme måte med trening på matten. Reformeren er i første øyekast et enkelt apparat. Det finnes imidlertid flere hundre forskjellige øvelser, som kan utføres på apparatet.

Du vil lære inngående hvordan apparatet brukes, og hvilke sikkerhetsmomenter man må være klar over før det taes i bruk. Reformeren skal bli kundens beste venn, som skal overraske dem med nye momenter og kombinasjoner. Her er også instruktørens rolle sentral.

Dato og tid
Date(s) - 13/01/2025 - 18/01/2025
09:00 - 15:30

8 bestilte plasser, 4 ledige plasser

Sted
The Room Oslo

Laster kart ....

Meld deg på

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Back to Top