Workshop: Yin Yoga med musik fra Oddrun Lilja

Workshop: Yin Yoga med musik fra Oddrun Lilja

Oddrun Lilja er en allsidig og nyskapende gitarist og vokalist fra Oslo. Hun har spilt konserter verden rundt og samarbeidet med mange store navn innen jazz- og folkemusikk, deriblant sitarvirtuos Ashraf Sharif Khan fra Pakistan, gnawamester Zakaria Houaoura fra Marokko og vår egen Bugge Wesseltoft. Hun er for tiden aktuell med bandene «LILJA» og «Moksha» som ga ut sitt debutalbum The Beauty of an Arbitrary Moment på Jazzland Recordings i 2016.
I en yogatime jobber hun gjennom musikken sin med vibrasjoner som kan bidra til at du kommer i dypere kontakt med deg selv og dypere inn i hver yogaposisjon. Med seg har hun tablaist Jan Kadereit som i tillegg til å være en prisvinnende trommeslager også har bodd flere år i India og gått i dybden på den indiske musikktradisjonen.

Søndagens Yin Yoga time

Sommerens yin yoga engasjerer oss til en prosess med dyp avspenning. Vi fokuserer på hjertet og tynntarm meridianene som går langs området brysthulen og innside/utside av armen. Dette blir en invitasjon til å roe ned og overgi seg til gleden av å være her og nå mens vi utforsker det å åpne hjertet, øvre rygg og dyp skuldertrekk.

Påmeldning:

Medlemmer: via appen eller her.
Ikke medlemmer: kjøp drop-in her eller send e-post til post@theroom.no.

Pris:

Medlemmer: Gratis
Ikke medlemmer: 250 kr. Du kan bestille søndagens workshop her:

Kjøp Yin Yoga workshop 13.mai

 

Velkommen!

Dato og tid
Date(s) - 13/05/2018
13:30 - 15:00

0 bestilte plasser, 0 ledige plasser

Sted
The Room Oslo

Laster kart ....
Back to Top