YIN & YANG workshop med Axel Haugland!

YIN & YANG workshop med Axel Haugland!

Axel ble i 2010 introdusert til yoga og meditasjon av John Bentham på Eight Treasures Yoga, i en tibetansk buddistisk linje. Han ble tidlig oppfordret til selv å undervise og har siden holdt faste klasser i Oslo.

Axel har selv erfart at det viktigste i en sunn yoga praksis er å integrere opplevelsene på matta og meditasjonsputa med ens hverdagen og relasjoner. Det innebærer å skape en stødig bro mellom det indre liv og det ytre utrykk.

Med erfaring fra over 1000 privattimer som personlig trener og livvstilsveileder har Axel hatt muligheten til å tilpasse yogapraksisen til hvert enkelt individ og integre den inn i ulike uttryksformer.
Han har studert Yogic Arts med Duncan Wong og Yin yoga med Biff Mithoefer. Han har også ulike kurs innen bevegelseslære, meditasjon og lyd.

Yang Yoga Med Axel – 12.00 – 13.30

Gjennom en dynamisk flyt, kalt vinyasa, synkroniserer vi pust og bevegelser.
Axel guider deg gjennom forskjellige sekvenser der vi utforsker alt fra de ulike krigerstillingene til balansevridninger, hodeståede og armbalanser.

Han modifiserer og tilpasser de ulike stillingene slik at du mestrer dem, og tar det til neste nivå dersom du er klar for det.

Yin Yoga Med Axel – 14.00 – 15.30

Axel sine yin yoga klasser er inspirert av hans lærer Biff Mitthoefer, som igjen er inspirert av Lao-Tzu og sufi mystikerene, der det fokuseres på meditasjonen rundt Mysteriet.
I denne grenen av yoga kan vi føle på at vi slipper all form for kontroll og samtidig opplever aksept som grobunn for enhver transformasjon.
Ved å lede deg inn et sted og rom der dyp konsentrasjon har en helt unik måte å utfolde seg på, vil en naturlig reaksjon være meditasjonen, reisen inn i Deg og Mysteriet.

Axel sine yintimer skaper god harmoni ved å dele flere av hans instrumenter, mantra og poesi.

Informasjon om påmeldning:

Sted: The Room Skien, Liegt 23

Pris: 500,-kr for begge klasser og 300,-per klasse.

Påmelding: nina@theroom.no

Dato og tid
Date(s) - 24/02/2018
12:00 - 15:30

0 bestilte plasser, 0 ledige plasser

Sted
The Room Skien

Laster kart ....
Back to Top