Om The Room

 

Vi tilbyr effektiv trening som gir påfyll av energi og resultater som varer. The Room er et treningssted som tilbyr eksklusiv trening i mindre grupper, fokus på kvalitet og den gode følelsen!

Dyp trening for kropp og sinn gir deg en kropp i balanse. Vi har drevet siden 2003 og gleder oss hver dag over alle våre hyggelige kunder, som både strekker seg og oppnår nye mål og personlig utvikling. Vi har kunnskapsrike intruktører som er sertifisert innen Pilates, Yoga og bodywork.  Vi har høy faglig kvalitet på klassene, tett oppfølging og et vennlig og godt miljø med «den gode følelsen» i fokus!

 

VÅR VISJON – EN BEDRE BALANSE I HVERDAGEN!

Vi ønsker å skape en bedre balanse i hverdagen for våre kunder. Gjennom balansert og riktig trening vil du oppleve den gode følelsen etter hver treningsøkt hos oss.

SMART TRENING SOM VIRKER

Vi er innovative og tenker nytt. Våre treningsprogram er satt sammen slik at de gir en optimal effekt. Vi hjelper deg med å koble hode og hjerte for å komme dypere slik at du opplever større grad av velvære i hode, kropp og sjel.​

GODE TRENINGSOPPLEVELSER

Vårt Body&Mind-konsept med små, personlige studio og gode brukeropplevelser på digitale flater, – gir våre kunder gjennomgående gode treningsopplevelser som inspirerer og motiverer til trening av hode, kropp og sjel – og som til syvende og sist gir en bedre balanse i hverdagen.​

LETT TILGJENGELIG

Vi kombinerer små, personlige studio med skybaserte klasser og programmer – korte og kjappe eller lengre​ og mer grundige. Tilpasset slik at du ALLTID kan trene – lite eller mye når som helst og hvor som helst. Uansett når eller hvor du befinner deg.

 

Back to Top