The Room Oslo

I snart 20 år har The Room Oslo tilbudt pilates timer til alle typer av mennesker på Østlandet. Vi finns på Hansteensgate 1 (siden 2003) og vi stortrives her!

Våre rom

Mattesalen har plass til 12-14 personer på mattetrening. Her har vi også barrer, baller, vekter, ringer, strikker, osv. Dessuten har vi infra rød varme som brukes blant annet på våre varme mattetimer og varme yin yoga timer.

Apparatrommet er hvor vi har 11 Pilates reformer apparater. Har du ikke trent med slike apparater før anbefaler vi å bli med på ett av våre introkurs eller booke en PT time. Du kan selvfølgelig også bli med på en av våre gruppetimer, vi anbefaler da en reformer 1 time som er for nybegynnere.

PT-rommet: Her pågår privat trening med blant annet refomer og wall unit. Vi har også masse annet utstyr her nede for de som vil trene med stor/liten ball, pilates ring, strikk, manualer, TRX eller diverse utstyr til yoga.

Hos oss kan du også trene med Cadillac, barrel og Wunda chair (og annet utstyr til Pilates-trening).

Du trenger ikke ha med deg matter – de kan du låne hos oss, men vi anbefaler å ha med eget håndkle til å ha over matten.

Velkommen hit!

Back to Top