TRX slyngetrening

TRX slyngetrening

Treningen gjøres i en slynge og er morsomt, utfordrende og effektivt. Det geniale med TRX-slyngen, er utfordringen som gis ved at slyngen er festet i en liten «ustabil» løkke. Når du trener TRX utfordres hele kroppen din med hensyn til plassering og utførelse. TRX timene våre er et satt sammen for å styrke hele kroppen. Klassen passer for alle og har sekvenser med både styrke og cardio.

I starten kan klasse gjøres uten hopp slik at du gradvis bygger styrke. Du vil raskt merke bedre resultater og at kroppen blir fort sterk. Du utfordrere hele kjernemuskulaturen i nesten alle øvelsene. Det er skånsom og samtidig tøff trening

Klassene i Body-konseptet utfordrer din styrke generelt og du får kontakt med alle muskler i kroppen. Treningen under denne kategorien er for deg som ønsker styrke og stabilitet der du vil oppdage nye måter å jobbe med kroppen på. Barre og TRX får deg til å svette, smile og ha det gøy!  Tempo på disse timene er noe høyere enn de andre konseptene våre og vi anbefaler at du har Pilates grunnprinsippene på plass. Alle timene kjøres med musikk.

Her vil du oppleve å få kontakt med muskler på kroppen du ikke visste eksisterte.

Back to Top