Pilates Matte

Pilates Matte

Pilates Matte 1

Passer alle enten du har trent Pilates før, eller annen lignende trening. Timen består av øvelser som styrker og strekker hele kroppen.Morsomme og utfordrende øvelser der instruktøren gir modifikasjoner for de som ikke har bygget opp nok styrke ennå.

Timen passer for alle som ønsker å trene og få resultater! 

Pilates Matte 2

Denne timen passer for deg som har trent Pilates en god stund og mestrer Pilates teknikken. For å få maksimalt utbytte av denne timen er det viktig at du mestrer Matte Nivå 1 og ønsker større utslag og variasjon i bevegelsene.

For å kunne utføre mange av Nivå 2 øvelsene trenger man både styrken og bevegeligheten.

Pilates Matte Tema

Denne timen endres fra uke til uke, og instruktøren forbereder et tema man skal legge ekstra fokus på gjennom treningsøkten. Det kan være mest fokus på skulderstabilisering, det kan være på bekken og nedre del av rygg, eller det kan være en time kun med bruk av baller. Fokuset er et tema med e rød tråd gjennom hele timen. Denne timen passer for deg som ønsker å gå litt dypere og jobbe ennå mer spesifikk.

Passer alle nivåer.

Pilates Matte Åpen

Disse timene skal passe for alle som føler de mestrer grunnprinsippene sånn passe godt og tåler noe mer utfordringer enn på et rent Nivå 1 time. Vi kaller det et mellomnivå mellom nivå 1 og nivå 2. Timen skal inneholde flyt, fokus på teknikk og gode enkle øvelser som ikke innebærer for mye koordinasjon. Denne timen skal passe for alle og instruktøren som underviser kan legge opp øvelsene etter nivået på de som faktisk kommer på timen. Her finner du variasjon og god treningseffekt!

Back to Top