Pilates Reformer (apparattrening)

Pilates Reformer (apparattrening)

Intro Reformer

Her lærer du om innstillingene, Reformer-apparatet, fjærene og grunnleggende øvelser, som er flott å ha en forståelse av før du starter på Reformer 1. Vi anbefaler at du ber om en godkjenning av instruktøren før du går videre til Reformer 1.

Reformer 1

Fokus på flyt, grundig og gode nybegynnerøvelser som forbereder din styrke og bevegelighet. En flott time som både hjelper deg og utfordrer deg til å bli kjent med kroppen på nye måter og se raske resultater!

Reformer 2

Videregående øvelser og serier som utfordrer hele kroppen og ditt sinn. Du bør mestre Reformer 1 før du deltar på Reformer 2. Ta en prat med din instruktør om du er klar for mer utfordring. Velkommen til progresjon og kroppslig utfoldelse på dette unike pilatesapparatet.

Reformer Åpen / Reformer 1-2

Disse timene skal passe for alle som føler de mestrer grunnprinsippene sånn passe godt og tåler noe mer utfordringer enn på en rent nivå 1-time. Vi kaller det et mellomnivå mellom nivå 1 og nivå 2. Timen skal inneholde flyt, fokus på teknikk og gode enkle øvelser som ikke innebærer for mye koordinasjon. Denne timen skal passe for alle og instruktøren som underviser kan legge opp øvelsene etter nivået på de som faktisk kommer på timen. Her finner du variasjon og god treningseffekt!

Reformer Cardio

Dette er en time å bli svett av! Få opp pulsen og bli sterk samtidig med Reformer Cardio. Dette er reformer-trening med fokus på flyt, grundig og gode nybegynnerøvelser som forbedrer din styrke og bevegelighet.
En flott time som både hjelper deg og utfordrer deg til å bli kjent med kroppen på nye måter og se raske resultater!

Reformer 60+

Denne timen er rettet for deg som er 60+ og som ønsker å trene i et rolig og komfortabelt miljø sammen med likesinnede mennesker som syns det er viktig å opprettholde den fysiske livskvaliteten. Øvelsene styrker kroppen og gir smidighet og balanse uten å slite på leddene.

Back to Top