Pilates Reformer (apparattrening)

Pilates Reformer (apparattrening)

Intro Reformer

Her lærer du om innstillingene, Reformer apparatet, fjærene og grunnleggende øvelser, som er flott å ha en forståelse av før du starter på Reformer 1. Få en godkjenning av Instruktøren før du går videre til Reformer 1.

Reformer 1

Fokus på flyt, grundig og gode nybegynner øvelser som forbereder din styrke og bevegelighet. Nybegynner øvelser. En flott time som både hjelper deg og utfordre deg til å bli kjent med kroppen på nye måter og se raskt resultater!

Reformer 2

Øvet øvelser og serier som utfordre hele kroppen og ditt sinn. Du bør mestre Reformer 1 før du deltar på Reformer 2. Ta en prat med din instruktør om du er klar for mer utfordring. Velkommen til progresjon og kroppslig utfoldelse på dette unike pilates apparatet.

Reformer Åpen

Disse timene skal passe for alle som føler de mestrer grunnprinsippene sånn passe godt og tåler noe mer utfordringer enn på et rent Nivå 1 time. Vi kaller det et mellomnivå mellom nivå 1 og nivå 2. Timen skal inneholde flyt, fokus på teknikk og gode enkle øvelser som ikke innebærer for mye koordinasjon. Denne timen skal passe for alle og instruktøren som underviser kan legge opp øvelsene etter nivået på de som faktisk kommer på timen. Her finner du variasjon og god treningseffekt!

Back to Top